Uzm. Dyt. Esra Öztürk

Beslenme ve Diyetetik

  • Eğitim
  • Deneyim
  • Seçilmiş Yayınlar
  • Yaptığı İşlemler
  • İstinye Üniversitesi , Beslenme ve Diyetetik /2020
  • İstinye Üniversitesi , Psikoloji / 2021
  • Üsküdar Üniversitesi . Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans / 2023

Kurslar & Sertifikalar

  • 3. Gıda ve Beslenme Bienali , Gıda Aydınlatma Platformu 
  • İrritabl Bağırsak Hastalıklarında Yenilikler : GAPS ve FODMAP Diyeti 
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi , İstinye Üniversitesi
  • Obeziede Yenilikle Kursu , 2. BESVAK Prof.Dr.Ayşe Baysal Beslenme Günleri 
  • Gda Güvenliği ve Gıda Güvencesi Konusunda COVID-19 Stratejileri
  • Fonksiyonel Besinler ve Fitoterapi
  • Sports Nutrion Specialist , Spor Endüstirisi 
  • Egzersiz Beslenmesi ,Australia Sports Instute &Fıtness Academy
  • Dijital Diyetisyen Eğitimi , Beslenme ve Diyetetik Platformu 

Tezler &Seminerler

  • Zayıflama Diyetlerinin Sürdürebilirliğini Etkileyen Faktöler : Niteliksel Bir Çalışma / Mayıs 2020 
  • Düşük FODMAP Diyeti / Nisan 2020
  • Sporda Beslenme ve Uyku Kalitesi ile Performans İlişkisi 
  • 2024 - Halen  Özel Erdem Hastahanesi
  • 2022 - 2025  Özel Unutmaz Tıp Merkezi

Emiroğlu E. , Şahin S. , Öztürk E. , Özdemir E. , Koç S. , Elmacıoğlu F. , Zayıflama Diyetlerinin Sürdürülebilirliğini Etkileyen Faktörler : Niteliksel Bir Çalışma , Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , 2020 

  • Çocuk çağında beslenme
  • Ergenlik döneminde beslenme
  • Gebe - emzikli beslenmesi
  • Yaşlılıkta beslenme
  • Sporcu beslenmesi
  • Obezite cerrahi sonrası beslenme
  • Özel hastalıklarda beslenme (Böbrek, karaciğer, kalp-damar, diyabet, tiroit, )
  • Sağlıklı kilo verme ve sağlıklı kilo kazanımı
Esra Öztürk
  • Eğitim
  • Deneyim
  • Seçilmiş Yayınlar
  • Yaptığı İşlemler
  • İstinye Üniversitesi , Beslenme ve Diyetetik /2020
  • İstinye Üniversitesi , Psikoloji / 2021
  • Üsküdar Üniversitesi . Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans / 2023

Kurslar & Sertifikalar

  • 3. Gıda ve Beslenme Bienali , Gıda Aydınlatma Platformu 
  • İrritabl Bağırsak Hastalıklarında Yenilikler : GAPS ve FODMAP Diyeti 
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi , İstinye Üniversitesi
  • Obeziede Yenilikle Kursu , 2. BESVAK Prof.Dr.Ayşe Baysal Beslenme Günleri 
  • Gda Güvenliği ve Gıda Güvencesi Konusunda COVID-19 Stratejileri
  • Fonksiyonel Besinler ve Fitoterapi
  • Sports Nutrion Specialist , Spor Endüstirisi 
  • Egzersiz Beslenmesi ,Australia Sports Instute &Fıtness Academy
  • Dijital Diyetisyen Eğitimi , Beslenme ve Diyetetik Platformu 

Tezler &Seminerler

  • Zayıflama Diyetlerinin Sürdürebilirliğini Etkileyen Faktöler : Niteliksel Bir Çalışma / Mayıs 2020 
  • Düşük FODMAP Diyeti / Nisan 2020
  • Sporda Beslenme ve Uyku Kalitesi ile Performans İlişkisi 
  • 2024 - Halen  Özel Erdem Hastahanesi
  • 2022 - 2025  Özel Unutmaz Tıp Merkezi

Emiroğlu E. , Şahin S. , Öztürk E. , Özdemir E. , Koç S. , Elmacıoğlu F. , Zayıflama Diyetlerinin Sürdürülebilirliğini Etkileyen Faktörler : Niteliksel Bir Çalışma , Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , 2020 

  • Çocuk çağında beslenme
  • Ergenlik döneminde beslenme
  • Gebe - emzikli beslenmesi
  • Yaşlılıkta beslenme
  • Sporcu beslenmesi
  • Obezite cerrahi sonrası beslenme
  • Özel hastalıklarda beslenme (Böbrek, karaciğer, kalp-damar, diyabet, tiroit, )
  • Sağlıklı kilo verme ve sağlıklı kilo kazanımı