- Eğitim
- Deneyim
- Seçilmiş Yayınlar
- Yaptığı İşlemler
- İstinye Üniversitesi , Beslenme ve Diyetetik /2020
- İstinye Üniversitesi , Psikoloji / 2021
- Üsküdar Üniversitesi . Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans / 2023
Kurslar & Sertifikalar
- 3. Gıda ve Beslenme Bienali , Gıda Aydınlatma Platformu
- İrritabl Bağırsak Hastalıklarında Yenilikler : GAPS ve FODMAP Diyeti
- İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi , İstinye Üniversitesi
- Obeziede Yenilikle Kursu , 2. BESVAK Prof.Dr.Ayşe Baysal Beslenme Günleri
- Gda Güvenliği ve Gıda Güvencesi Konusunda COVID-19 Stratejileri
- Fonksiyonel Besinler ve Fitoterapi
- Sports Nutrion Specialist , Spor Endüstirisi
- Egzersiz Beslenmesi ,Australia Sports Instute &Fıtness Academy
- Dijital Diyetisyen Eğitimi , Beslenme ve Diyetetik Platformu
Tezler &Seminerler
- Zayıflama Diyetlerinin Sürdürebilirliğini Etkileyen Faktöler : Niteliksel Bir Çalışma / Mayıs 2020
- Düşük FODMAP Diyeti / Nisan 2020
- Sporda Beslenme ve Uyku Kalitesi ile Performans İlişkisi
- 2024 - Halen Özel Erdem Hastahanesi
- 2022 - 2025 Özel Unutmaz Tıp Merkezi
Emiroğlu E. , Şahin S. , Öztürk E. , Özdemir E. , Koç S. , Elmacıoğlu F. , Zayıflama Diyetlerinin Sürdürülebilirliğini Etkileyen Faktörler : Niteliksel Bir Çalışma , Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , 2020
- Çocuk çağında beslenme
- Ergenlik döneminde beslenme
- Gebe - emzikli beslenmesi
- Yaşlılıkta beslenme
- Sporcu beslenmesi
- Obezite cerrahi sonrası beslenme
- Özel hastalıklarda beslenme (Böbrek, karaciğer, kalp-damar, diyabet, tiroit, )
- Sağlıklı kilo verme ve sağlıklı kilo kazanımı

- Eğitim
- Deneyim
- Seçilmiş Yayınlar
- Yaptığı İşlemler
- İstinye Üniversitesi , Beslenme ve Diyetetik /2020
- İstinye Üniversitesi , Psikoloji / 2021
- Üsküdar Üniversitesi . Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans / 2023
Kurslar & Sertifikalar
- 3. Gıda ve Beslenme Bienali , Gıda Aydınlatma Platformu
- İrritabl Bağırsak Hastalıklarında Yenilikler : GAPS ve FODMAP Diyeti
- İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi , İstinye Üniversitesi
- Obeziede Yenilikle Kursu , 2. BESVAK Prof.Dr.Ayşe Baysal Beslenme Günleri
- Gda Güvenliği ve Gıda Güvencesi Konusunda COVID-19 Stratejileri
- Fonksiyonel Besinler ve Fitoterapi
- Sports Nutrion Specialist , Spor Endüstirisi
- Egzersiz Beslenmesi ,Australia Sports Instute &Fıtness Academy
- Dijital Diyetisyen Eğitimi , Beslenme ve Diyetetik Platformu
Tezler &Seminerler
- Zayıflama Diyetlerinin Sürdürebilirliğini Etkileyen Faktöler : Niteliksel Bir Çalışma / Mayıs 2020
- Düşük FODMAP Diyeti / Nisan 2020
- Sporda Beslenme ve Uyku Kalitesi ile Performans İlişkisi
- 2024 - Halen Özel Erdem Hastahanesi
- 2022 - 2025 Özel Unutmaz Tıp Merkezi
Emiroğlu E. , Şahin S. , Öztürk E. , Özdemir E. , Koç S. , Elmacıoğlu F. , Zayıflama Diyetlerinin Sürdürülebilirliğini Etkileyen Faktörler : Niteliksel Bir Çalışma , Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , 2020
- Çocuk çağında beslenme
- Ergenlik döneminde beslenme
- Gebe - emzikli beslenmesi
- Yaşlılıkta beslenme
- Sporcu beslenmesi
- Obezite cerrahi sonrası beslenme
- Özel hastalıklarda beslenme (Böbrek, karaciğer, kalp-damar, diyabet, tiroit, )
- Sağlıklı kilo verme ve sağlıklı kilo kazanımı